headerimage

Butler Fons: dagvoorzitter, presentator, interviewer, gastheer, ceremoniemeester


Op conferenties, congressen en symposia heeft Fons van de Water van Butler Uitzendorganisatie F.F. van de Water al vele mensen hartelijk mogen ontvangen, de weg mogen wijzen en op hun gemak mogen stellen.

Altijd heel persoonlijk, direct en een tikkeltje maf.


Dagvoorzitter

Butler Fons weet als dagvoorzitter door zijn persoonlijke en directe benadering een ontspannen en informele sfeer te creëren, waarin er een evenwicht is tussen ernst en humor.


Presentator

Regelmatig werkt Butler Fons samen met Kodak Fuji Agfa met zijn Nikon 90 D. Uw gasten worden persoonlijk ontvangen en mogen een schilderijlijst uitzoeken. Zij houden de lijst voor zich en volgen de aanwijzingen van Butler Fons. Kodak Fuji Agfa legt hen vast op de gevoelige print. Resultaat: gelukkige en ontspannen mensen op de foto. De gemaakte foto’s worden ter plekke afgedrukt en tentoongesteld. Na afloop nemen uw gasten een bijzondere herinnering mee naar huis!


Interviewer

Als interviewer weet Fons van de Water door zijn respectvolle en humoristische benadering, heel persoonlijke uitspraken aan mensen te ontlokken.


Gastheer

Als gastheer neemt Butler Fons u graag werk uit handen bij feesten en partijen. Wanneer de bel gaat doet Butler Fons open, heet de gasten welkom, wijst hun de weg en kondigt ze aan:
“Mevrouw Trudy en Meneer Henk!”
“Helemaal uit Den Haag: Mevrouw Diny!”

Uw gasten komen lachend binnen en voelen zich vereerd!


Ceremoniemeester

Als ceremoniemeester tijdens bruiloften, reünies of verjaardagen weet Butler Fons het ijs te breken en mensen in de juiste stemming te brengen!